fbpx
bekeken: 500 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1,00)

Aangepaste Autec Equipment Vakdagen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 30 oktober 2020, 11:14

Leestijd: < 1 minuut

In het voorjaar zag Autec zich door de uitbraak van het coronavirus nog genoodzaakt zijn huisbeurs, de Autec Equipment Vakdagen, te annuleren, maar de najaarseditie, van 10 tot en met 12 november gaat wel door, zij het in aangepaste vorm.

Autec ziet hiervoor toch mogelijkheden, rekening houdend met de huidige richtlijnen van RIVM. Een van de aanpassingen die Autec heeft gedaan is dat de beurs alleen op afspraak te bezoeken is.

Emissiedeeltjesteller

Zoals gebruikelijk zijn de Equipment Vakdagen in Montfoort bij uitstek geschikt om het leveringsprogramma van Autec werkend te zien, te ervaren en te vergelijken. Daaronder bevinden zich allerlei typen hefbruggen, waaronder de wielvrije schaarhefbruggen.

Ook staat de nieuwste telg van zusterbedrijf VLT, de VLT-E9700 emissiedeeltjesteller in de showroom. Deze deeltjesteller heeft inmiddels een typetoelating van het Nederlands Meetinstituut verkregen. De VLT-E9700  is in te zetten bij de komende verplichte meting van fijnstofdeeltjes bij dieselgerelateerde apk-keuringen, voor zowel personenwagens als bestel- en bedrijfswagens.

Autoschade Nieuwenhuis treedt…5 procent coronakorting op…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties