bekeken: 1789 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Aart de Koning in Raad van Toezicht VOC

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 18 juli 2017, 15:45

Leestijd: < 1 minuut

Aart de Koning en Mike Schilperoort nemen plaats in de Raad van Toezicht die per januari 2018 bij opleider VOC het huidige bestuur vervangt. Het tweetal maakt deel uit van de werkgroep die de concrete invulling van de RvT voorbereidt.

vocDe opleider voor de carrosseriesector wil sterker aansluiten bij wensen in de markt en die vertalen naar oplossingen voor de branche. De benoeming van een Raad van Toezicht moet deze ontwikkeling krachtig doorzetten.

Koops Furness

Aart de Koning Aart vervulde al op jonge leeftijd directiefuncties bij verschillende dealers van personen- en bedrijfsauto’s. Ook stond hij aan het roer bij partijen op het gebied van leasen, verzekeringen, schade, carrosseriebouw en online platforms (Volvo-dealer, Koops Furness, Stern Mobilityservices). Daarnaast is hij actief geweest in verschillende toezichthoudende functies als commissaris en in adviesgroepen voor onder meer Volvo en Bovag. Momenteel is De Koning actief als managementconsultant in de mobiliteitsbranche.

Mike Schilperoort Mike is door VOC al eerder betrokken bij de beeldvorming van de gewenste veranderingen. Hij heeft een commerciële achtergrond in marketing en sales. Sinds 2015 is hij oprichter en algemeen directeur van Lindenhaeghe, een onderwijsinstituut voor medewerkers binnen de bank- en verzekeringssector.

Tags: , ,

Rijnbergen Utrecht weer beste…AkzoNobel ceo Büchner legt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties