fbpx
bekeken: 2956 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,73)

AAS tekent voor minimaal niveau drie

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 3 oktober 2011, 09:22

Leestijd: < 1 minuut

Schadeketen Allround Automotive Solutions (AAS) zich tot doel gesteld minimaal te beschikken over één opgeleide of in opleiding zijnde Autoschadetechnicus niveau 3. AAS een samenwerkingsovereenkomst gesloten met VOC voor het opleidingstraject. De eerste groep studenten is al van start gegaan.

“Bij ons staat kennis zeer hoog in het vaandel”, legt Nicole Spenkelink, directeur AAS, uit. “Continu scholing is daarom één van onze speerpunten. Vandaar dat we met z’n allen op de laatste ledenbijeenkomst besloten hebben dat alle AAS bedrijven minimaal één Autoschadetechnicus in dienst moeten hebben.”

De versnelde opleiding tot AST’er is een erkende BBL-opleiding met een BPV-overeenkomst. De intensieve opleiding bestaat uit 27 sessies van één dagdeel en combineert onderwijssessies, praktijksituaties en thuisstudie in een digitale leeromgeving. Alles is gecentreerd rondom de schadepraktijk en leerlingen werken met echte schadevoertuigen. Toelating vindt plaats na een instroomassessment.

De schadeketen werkt ook sinds januari samen met de Anwb. Leden van de wielrijdersbond kunnen vanaf hun WA-schade met tien procent korting laten repareren bij Allround Automotive Solutions.

Tags: , , ,

Glasgarage in Allianz-netwerkFord krimpt leveranciersaantal…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties