bekeken: 747 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

ABC Lease Partner: voor en door MKB

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 10 februari 2020, 15:00

Leestijd: < 1 minuut

ABC Projecten introduceert de ABC Lease Partner. Met dit concept kan het universele autobedrijf lokale zakelijke klanten full operational en financial lease aanbieden.

De sturing van onderhoud, reparaties en schadeherstel verloopt volledig via het betreffende universele autobedrijf – de ABC Lease Partner. Op die manier blijft de leaseklant behouden voor het autobedrijf dat de aanbieding heeft gemaakt.

Zichtbaarheid

Deelnemers kunnen terecht voor zowel personen- als bestelauto’s. Tegenover die dagelijkse zichtbaarheid in de markt staat een ‘achterkant’ die volledig wordt verzorgd door een van de top vijf leasemaatschappijen van Nederland. Om die reden kunnen behalve de twee genoemde leasevormen ook ‘netto operational lease’ en SLB-contracten (sale en lease back) worden aangeboden. Binnenkort gaat www.abcleasepartner.nl online. Via de aangesloten autobedrijven is voor de potentiële leaseklant wel al een leaseconfigurator beschikbaar. Hoewel de introductie nog maar net achter de rug is, zijn volgens ABC Projecten de eerste leasecontracten al afgesloten.

Benelux

De eerste ABC Lease Partner bedrijven zijn inmiddels getraind, gecertificeerd en hebben het ABC Lease Partner-schild ontvangen. Daarmee kunnen zij zich positioneren naar hun potentiële klanten. ABC Lease Partner is als regionaal initiatief geboren, maar heeft de ambitie om in de gehele Benelux dé leasepartner voor het lokale MKB te worden.

Ondernemers en ABC Lease Partner:

Bert Sessink van Bosch Car Service Abcoude
Daan Veldhuizen van Bosch Car Service Willem Veldhuizen
Siebolt de Weerd van Bosch Car Service S. de Weerd
Hugo Lijding van Bosch Car Service Paul’s Garage
Jan Lamme en Johan Otten van Vakgarage Lamme
Chris Diters – Vakgarage Eekhof
Tjeerd van Rijn – Autohandel T. van Rijn
Patrick Moritz – Moritz Automotive BV

Tags:

Drie specialisten bij…Rocar-Tech: eerste laadhulp…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties