fbpx
bekeken: 805 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

ABD Nissan wint opnieuw internationale dealeraward

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 28 mei 2019, 09:51

Leestijd: < 1 minuut

ABD Nissan in Drachten en Heerenveen is voor de derde keer bekroond tot beste Nissan-dealer ter wereld.

De Nissan Global Dealer of the Year Award is een prijs voor dealers die zich buitengewoon inspannen voor de groei van het merk, succesvol verkopen, topservice en -onderhoud leveren aan Nissan-rijders, een hoge waardering krijgen van hun klanten én openstaan voor vernieuwing. ABD Nissan won deze award ook al in 2016 en 2018. In 2017 behaalde de dealer de tweede plaats.

Samenwerking

“Hoe we dat voor elkaar krijgen? Ik denk vooral doordat we goed samenwerken. We gaan allemaal voor hetzelfde resultaat”, zegt directeur Wybe Kooistra. “Je bent afhankelijk van de juiste mensen – die hebben we natuurlijk in huis – maar ook onze klanten zijn een belangrijke factor in het succes. In ons bedrijf zijn geen harde scheidingen tussen de afdelingen. We zijn één team en stimuleren elkaar continu om nog beter te worden. Dat werpt zijn vruchten af.”

Kampioen

Kooistra vervolgt: “Professionaliteit staat voorop, maar we geven klanten het echte dorpsgaragegevoel. We vergelijken ons altijd met een eredivisieploeg. Goed is niet goed genoeg. Je moet altijd streven naar een nog beter resultaat, want alleen dan kun je kampioen worden.”

Tags: , , , ,

Fiat wil fusie met RenaultAlle Vakgarages zijn Groen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties