fbpx
bekeken: 2107 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

ABS in contractbespreking met Akzo en Glasurit

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 16 mei 2017, 10:35

Leestijd: < 1 minuut

ABS Brouwer Noordwijk, ABS Brouwer Lisse en ABS van der Weijden Nieuwkoop hebben onlangs gekozen voor lakmerk Glasurit. Glasurit (BASF) is naast Akzo Nobel (Sikkens) al sinds drie jaar de tweede leverancier van ABS Schadeherstel. De keten zit op dit moment in een afrondende fase rondom contractverlenging met beide lakleveranciers. “Voor de zomer zal dat afgerond zijn”, aldus ABS-directeur Nico Stolk.

“We voeren nu contractbesprekingen met Akzo Nobel en BASF over de voortzetting van de samenwerking. Die besprekingen zijn in een vergevorderd stadium”, aldus Stolk.

Binnen schadeketen ABS Autoherstel werkt het overgrote merendeel van de leden met Akzo Nobel en het ondersteuningsprogramma Acoat Selected. Maar ABS benadrukt dat de leden de keuze hebben en dat BASF al sinds enkele jaren de tweede leverancier is, na Akzo Nobel. Overigens zijn er naast de drie herstelbedrijven (van Peter Engels) die onlangs zijn aangesloten, nog zo’n twaalf andere van de in totaal 79 ABS-vestigingen die al langer met BASF werken.

Aanpak

Simon van den Enden, key accountmanager BASF Coatings, is verheugd met de aansluiting van de drie herstelbedrijven. “Ik verwacht dat meerdere ABS leden geïnteresseerd zullen zijn in onze aanpak”, aldus Van den Enden.

De schadebedrijven die met BASF werken, zijn ook automatisch aangesloten bij Color Motion, het ondersteuningsprogramma dat zich onder andere bezighoudt met efficiency en rendementsverhoging.

Tags: , , , ,

Pasen drukt Europese…Android in nieuwe modellen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties