fbpx
bekeken: 1824 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,81)

Acoat Selected viert 40ste verjaardag

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 mei 2016, 07:30

Leestijd: < 1 minuut

Dit jaar viert het partnernetwerk van AkzoNobel, Acoat Seleceted, haar veertigjarig jubileum in Europa. De lakleverancier kwam destijds met het idee voor een netwerk als een bedrijfsverbeteringsprogramma voor klanten van Sikkens.

Acoat Selected is in die veertig jaar uitgegroeid tot een internationale organisatie met landelijke en regionale netwerken ter versterking van de schadeherstelbedrijven. Leden kunnen onder andere profiteren van cursussen over nieuwe technologieën en werkmethodieken en natuurlijk wordt onderling de nodige ervaring en kennis gedeeld.

Het netwerk is in 1975 opgericht en telt in ons land honderd leden. Wereldwijd zijn 3.000 leden actief, terwijl het binnen Europa 1.500 leden telt.

“Acoat Selected is opgezet om de Sikkens klanten sterker te maken en hun klantenbestand uit te breiden”, aldus Simon Parker, managing director van de Vehicle Refinishes-tak van AkzoNobel. “Partnership is een onmisbare schakel.”

Ter gelegenheid van de veertigste verjaardag worden verschillende evenementen georganiseerd. Zo zal ook tijdens het aanstaande jaarcongres in Amsterdam (van 30 september tot en met 1 oktober) worden stilgestaan bij het jubileum.

Tags: , ,

RDC en Aimforthemoon in…Formule Autoservice Netwerk…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties