fbpx
bekeken: 2321 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Actia terug van niet weggeweest

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 9 maart 2018, 09:00

Leestijd: < 1 minuut

Sinds Actia begin 2017 zijn Nederlandse kantoor sloot, distribueert het Belgische Sergoyne Diagnostics de Actia Multi-Diag diagnosetools op de Nederlandse markt. Om die markt beter te kunnen bedienen is Roel Keunen aangetrokken als salesmanager. Keunen werkte tot eind 2015 voor Actia.

Sergoyne is behalve distributeur van Actia aanbieder van diagnosetrainingen, gevestigd in het Vlaamse Wolvertem. Directeur Jeroen Vertongen: “Om de verkoop en ondersteuning van in eerste instantie Actia Multi-Diag in Nederland op korte termijn in goede banen te leiden, hadden we behoefte aan een Nederlander met kennis van het product, de klanten en de markt. Roel heeft ons destijds benaderd om Actia Multi-Diag te vertegenwoordigen in België. Nu hebben wij hem benaderd om dit voor ons te doen in Nederland. Hij is dus uitermate geschikt om zeker Actia Multi-Diag, maar ook Sergoyne Diagnostics, in Nederland onder de aandacht te brengen.”

Aanbod

roel-keunenWant de verkoop van de Actia Multi-Diag belangrijk is voor Sergoyne, is het niet het enige wat het bedrijf te bieden heeft. Roel Keunen: “Mijn rol is vooral klanten op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen en te zorgen dat de software up-to-date is. Sergoyne verzorgt daarvoor ook de trainingen. Daarnaast zijn we actief op het gebied van onder meer de connected car en remote diagnostics, dus hulp op afstand.”

Uitbreiding

“Ik ga allereerst proberen de bestaande klanten van Actia in Nederland te behouden. Ze hebben toch een maand of acht, negen zonder Nederlandse vertegenwoordiging gezeten. In een later stadium willen we onze klantenkring verder uitbreiden.”

Uitbreiding vindt nu al plaats op producten- en dienstenniveau. Om die bij zijn klanten te introduceren is Sergoyne Diagnostics aanwezig op de vakbeurs Autotechnica, die wordt gehouden van 25 tot en met 28 maart 2018 in Brussels Expo. Sergoyne Diagnostics is te vinden in hal 5 op de stand van LKQ.

Tags: , , , , , ,

Winnaars eerste VACO-Awards…Smeermiddelen Mobil nu ook via…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties