Aftersales Plus: uitleg en veelgestelde vragen

De website van Aftersales Magazine omvat een schat aan informatie die we onze bezoekers met alle plezier aanbieden. Er is niet alleen de dagelijkse nieuwsvoorziening, er is ook het archief. Dit omvat jaren van online nieuwsvoorziening, maar ook de gedrukte magazines.

Om de echte schatkamer, Aftersales Plus genaamd, te betreden is een toegangsleutel nodig. Ook die verstrekken we met alle plezier. Door te surfen naar de registratie-pagina kunt u zich aanmelden waarna de virtuele sleutel volgt. Deze sleutel, ofwel uw wachtwoord, gebruikt u om Aftersales Plus te kunnen bezoeken, maar bijvoorbeeld ook om te kunnen reageren op de bijdragen van anderen.

Wat is Aftersales Plus?

Aftersales Plus staat voor een dosis extra diepgang. Hier krijgen leden toegang tot een exclusieve omgeving met aanvullende cijfers, analyses en meningen. Per domein worden niet alleen artikelen van de redactie zelf geplaatst maar is ook de inbreng te vinden van een zorgvuldig samengesteld expertteam. Deze combinatie zorgt voor unieke informatie, die alleen te vinden is binnen de afgeschermde omgeving van Aftersales Plus.

Registratieproces

Om toegang te krijgen is registreren noodzakelijk. U doorloopt hiervoor drie stappen. Allereerst bezoekt u de registratie-pagina via de knop onder een bericht of de knop ‘registreren’ bovenaan de website-pagina. Vervolgens vult u de gevraagde velden in. Als particulier kunt u geen bedrijfsnaam invullen, anders wel.

Het wachtwoord moet minimaal acht tekens tellen en minimaal een hoofdletter, een kleine letter, een cijfer en een speciaal teken (zoals leestekens) bevatten. Doet u dit niet dan volgt een foutmelding. Vergeet niet de zogenoemde captcha veiligheidscode over te nemen en de voorwaarden te accepteren. Vervolgens komt u in fase 2, waar alles nog even nagelezen kan worden en het gekozen wachtwoord voluit vermeld is. Bevestig dit en vervolgens volgt er een registratiemail. Pas als u die link aanklikt is uw inschrijving compleet. Op dat moment kunt u inloggen met het zelf gekozen wachtwoord.

Domeinen

Aftersales Plus is onderverdeeld in zogenoemde domeinen. Met deze domeinen kunnen we de berichten rond specieke thema’s overzichtelijk bij elkaar houden. De toegang wordt ook per domein geregeld. Let dus bij het registreren goed op de te selecteren domeinen. Mocht u een bericht willen lezen in een ander domein dan verschijnt de melding dat u hiervoor niet de juiste toegangsrechten hebt. In uw eigen dashboard-pagina kunnen de persoonlijke voorkeuren altijd worden aangepast. U kunt meerdere domeinen tegelijk selecteren.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Ik heb geen e-mail ontvangen met de bevestigingslink?
Controleer ook de map met ongewenste mail, wellicht is het daarin beland.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten?
Via de reguliere aanmeldprocedure kunt u een nieuw wachtwoord opvragen door te klikken op ‘wachtwoord vergeten’.

Ik kom er zelf niet uit of ik heb aanvullende vragen. Waar kan ik terecht?
Bel met ons kantoor via 076 578 06 30 of stuur een e-mail naar post@aftersalesmagazine.nl. We helpen u graag verder.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties