bekeken: 4067 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
(5,00)
(Inloggen is vereist)

Aftersales verdwijnt, of toch niet?

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 20 juli 2017, 12:34

Leestijd: 5 minuten

McKinsey presenteerde onlangs het rapport ‘The changing aftermarket game’. Het laat zien dat, onder invloed van fundamentele wijzigingen in voertuigtechnologie en -gebruik, een verschuiving van onderhoudsmomenten zal ontstaan.

Nog onduidelijk is bij wie de klap het hardste zal aankomen. Ook de impact op omzet, marge of anderszins valt niet tot achter de komma te voorspellen. Maar dát er komend decennium een min aan zit te komen, is onontkoombaar. Denk alleen al aan reductie van slijtage van bewegende delen, aan geleidelijke gewichtsreductie, carsharing of Over The Air onderhoud (OTA).

De analyse van branche-expert Hans Groenhuijsen (bureau Advies in Automotive en Mobiliteit) is exclusief toegankelijk voor lezers met een Aftersales Plus account. Hij beantwoordt vragen zoals: Is er nog een leven na de aftermarket? Ook belicht hij mogelijke scenario’s.
Log in met uw gegevens of vraag een gratis account aan door op de registreer-knop te klikken.


Tags: , , , , ,

REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties