fbpx
bekeken: 1439 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,63)

AHG ook in Valkenburg

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 december 2016, 11:15

Leestijd: < 1 minuut

Autoschade Moors, sinds 1958 actief in de regio Valkenburg, treedt per 1 december 2016 toe tot Autoschade Herstel Groep. Inmiddels is er de vierde generatie Moors werkzaam.

Het feit dat Autoschade Herstel Groep lokaal ondernemerschap hoog in het vaandel heeft staan was reden voor aansluiting, zegt Maurice Moors. “Wij willen graag gebruik maken van de mogelijkheden van AHG op het gebied van bijvoorbeeld centrale inkoop, automatisering en marketing, zonder onze eigen identiteit te verliezen.” Het label voor cosmetisch herstel, Easy2Fix, sluit volgens hem prima aan bij de particuliere markt in de regio Valkenburg. “Deze AHG-tool ga ik inzetten voor lokale marktbewerking.” Met het smart-repairlabel Easy2Fix richt Autoschade Herstel Groep zich ook op de WA markt.

AHG-directeur wijst erop dat Autoschade Moors onder meer gecertificeerd Opel Erkend Schadehersteller is. “Het bevestigt dat dit bedrijf voldoet aan hoge eisen op het gebied van opleiding en kwaliteit.” Verspreid over het land zijn ruim vijftig bedrijven aangesloten bij Autoschade Herstel Groep.

Tags: , ,

Egbert Veltink overledenMarktplaats Auto populairst
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties