bekeken: 2602 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Al 100 aanmeldingen branchebrede alliantie

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 25 maart 2020, 14:21

Leestijd: < 1 minuut

Binnen een week hebben al honderd autobedrijven zich aangemeld bij de onlangs opgerichte alliantie van Nederlandse aftersalespartijen die autobedrijven willen ondersteunen in tijden van corona.

Vorige week maakte WESP bekend onder de naam ‘We support workshops’ een branchebrede alliantie te starten om gezamenlijk de autobedrijven te ondersteunen. Het zijn voornamelijk distributeurs en grossiers die de handen ineen hebben geslagen, maar ook de opleidingsinstituten Autoniveau en Innovam en RAI Aftermarket hebben zich aangesloten.

Aanmelden

Garagebedrijven die (gratis) mee willen doen, worden aangesloten op de WESP-database. Zij kunnen wekelijks de temperatuur van hun werkplaats meten. Ieder rapport, ieder garagebedrijf krijgt via de partners via Skype of telefonisch een toelichting op de cijfers en tips en adviezen om bepaalde zaken op te pakken. Verder komt er in de avonduren een gratis spreekuur voor bedrijven die met vragen zitten. Garagebedrijven die gratis willen deelnemen kunnen zich melden via info@mywesp.com.

Maandag 20 procent minder…Geevers levert nog steeds 98%…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties