fbpx
bekeken: 829 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

ALD bouwt nieuwe remarketingvestiging

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 2 april 2019, 15:44

Leestijd: < 1 minuut

ALD Automotive gaat de twee huidige remarketingvestigingen in Nieuwendijk en Meerkerk vervangen door één grote vestiging in Vuren.

ald-in-vurenHet nieuwe pand is 26.000 vierkante meter groot en opent naar verwachting eind 2019 de deuren. Van hieruit wil ALD de verwachte groei van verkoop, verhuur en lease van ex-leaseauto’s de komende jaren beter kunnen verzorgen.

Op maat

ALD Automotive heeft voor een nieuwbouwlocatie gekozen zodat het volledig op maat ingericht kan worden. Don Laman: “Remarketing wordt een steeds belangrijker onderdeel van leasing en daar hoort een locatie bij met de juiste uitstraling. Ook biedt de nieuwe locatie schaalgrootte voor de logistieke processen. Alle activiteiten kunnen we nu onder één dak onderbrengen; zoals het ontvangen van de voertuigen, het reinigen van het in- en exterieur, het fotograferen in een 360 graden fotostudio en de inspectie. Kortom, het gehele proces van het klaarmaken van het voertuig voor de verkoop, tot en met de daadwerkelijke verkoop.”

Groei

Op jaarbasis krijgt de leasemaatschappij rond de 10.000 leaseauto’s terug. Door de populariteit van private lease en de groeiambities van de leasemaatschappij zal dat aantal in de komende jaren verder toenemen. Bij verdere flexibilisering van contracten zal er vaker sprake zijn van wisselmomenten. Laman: “Het is belangrijk dat wij ons nu al klaarmaken voor de remarketing van de toekomst en daar hoort een locatie bij die niet alleen de groei kan opvangen en representatief is, maar ook flexibel qua inzet.”

Foto: Jeroen Kruisweg, algemeen directeur van ALD Automotive, slaat de eerste paal van de nieuwe remarketingvestiging in Vuren.

Tags: ,

Hoe eerlijk is Amsterdams…Terugbetaling na terugdraaien…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties