fbpx
bekeken: 811 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

ALD leasepartner Polestar

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 2 maart 2020, 10:50

Leestijd: < 1 minuut

ALD Automotive en het nieuwe elektrische-automerk Polestar gaan een internationale samenwerking aan. Hiermee wordt ALD verantwoordelijk voor alle white label-leasecontracten van Polestar in Nederland, België, Duitsland en Engeland.

Vanaf deze week kunnen klanten het elektrische volumemodel, de Polestar 2, als leaseauto online samenstellen en bestellen. Dat gebeurt via een nieuw ontwikkeld digitaal platform. In eerste instantie door de particuliere klanten die de Polestar online gereserveerd hebben, daarna voor alle particuliere en zakelijke klanten.

Looptijden

Polestar is volgens sales director Mike Whittington een innovatief merk. De auto en de bijbehorende dienstverlening, zoals de app, zorgen voor “een nieuwe rijervaring”. Pravin Chaturi, sales director indirect bij ALD Automotive Nederland: “Via de app en de website kunnen geïnteresseerden kennismaken met Polestar. Wanneer zij kiezen voor leasing, dan neemt ALD Automotive het proces naadloos over. Alle stappen zijn volledig digitaal te doorlopen.” Naar verwachting kunnen vanaf medio 2020 de eerste leaseauto’s bij klanten afgeleverd worden. Polestar is eigendom van Volvo Car Group en Zhejiang Geely Holding.

Tags: , , ,

Vakgarage breidt uit met vijf,…‘Plaats delete-knop in auto…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties