bekeken: 601 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

ALD start met autodelen voor bedrijven

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 5 december 2019, 11:28

Leestijd: < 1 minuut

Leasemaatschappij ALD Automotive lanceert in Nederland ALD carsharing, waarmee bedrijven hun medewerkers gebruik kunnen laten maken van een autodeelvloot, zowel zakelijk als privé.

Door middel van een app voor de smartphone kunnen gebruikers een auto reserveren en keyless openen. Zij kunnen daarbij aangeven of het voor zakelijk of privégebruik is. Dit wordt automatisch geregistreerd, wat bespaart op administratieve kosten.

Capaciteit beter benutten

ALD biedt de oplossing met name aan voor bedrijven met beperkte parkeermogelijkheden, die een wisselende personeelsbezetting hebben, of medewerkers die niet in aanmerking komen voor een eigen leaseauto. Het autodeelconcept zorgt ervoor dat de capaciteit van zakelijke auto’s beter benut wordt.

ALD carsharing is er allereerst voor bedrijven met een eigen deelvloot. In de toekomst wil ALD het concept uitbreiden naar meerdere bedrijven die hetzelfde bedrijventerrein delen en dus ook de auto’s kunnen delen.

Gebruiksvriendelijk

ALD carsharing wordt behalve in Nederland ook in Frankrijk en Spanje uitgerold. Marketingdirecteur Lonneke van der Horst: “De eerste gebruikers zijn positief over het autodeelconcept: het is heel gebruiksvriendelijk en biedt volop kansen voor het stimuleren van elektrisch rijden. Het concept past goed in onze ambitie om voorop te lopen met nieuwe producten en technologieën.”

17 nieuwe vestingen Eurorepar…Flinke opkomst voor Bovag…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties