fbpx
bekeken: 515 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

ALD test mobiliteitsapp

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 11 september 2019, 15:26

Leestijd: < 1 minuut

Leasemaatschappij ALD Automotive Nederland test de komende maanden een mobiliteitsapp onder honderd gebruikers.

Met ALD move wil de leasemaatschappij zijn berijders dagelijks voorzien van reisadvies op maat, op basis van de persoonlijke agenda. De app geeft een reisadvies, gebaseerd op realtime informatie en voorspellende analyses. De app maakt daarbij gebruik van file-informatie, weersverwachting en iemands persoonlijke voorkeuren. De app vergelijkt daarbij reizen met verschillende vervoersmiddelen, inclusief openbaar vervoer en autodeeldiensten.

Credits

De app weegt niet alleen de beschikbare alternatieven tegen elkaar af. Het is ook mogelijk om credits te sparen wanneer een berijder voor een duurzamere vorm van mobiliteit kiest. Medewerkers die bijvoorbeeld gebruikmaken van een e-bike of elektrische auto bouwen credits op. Bedrijven kunnen hun medewerkers zo nog beter stimuleren slimme en duurzame mobiliteitskeuzes te maken.

Toekomst van mobiliteit

“Bij ALD Automotive werken we er hard aan om de toekomst van mobiliteit vorm te geven”, zegt Lonneke van der Horst namens ALD. “ALD move is een duidelijk voorbeeld van hoe we technologie gebruiken om mobiliteit slimmer in te zetten bij onze klanten, zodat ze meer inzicht krijgen en echt ontzorgd worden in hun keuzes. Het is de opmaat naar meer flexibele manieren van vervoer gebruiken.”

Tags: , , ,

VOC vernieuwt opleiding…Louwmans nieuwe flagship store
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties