1,2,3 Autoservice verder als James Lease Service

Met ingang van 1 januari 2012 gaat 1,2,3 Autoservice verder als James Lease Service. De 29 vestigingen zetten de stap om zo één universeel onderhoudsmerk voor de zakelijke en particuliere markt te worden. De naamswijziging vindt plaats aan de vooravond van een omvangrijke herstructurering binnen The Alwaysbemobile Company, waarvan details midden december bekend gemaakt worden.

Luc van Bussel, CEO van The Alwaysbemobile Company licht de naamswijziging toe: “Met de naamswijziging bundelen we twee formules en ontstaat er een stevige marktpartij voor zowel de particuliere als zakelijke markt. We creëren niet alleen een nieuwe duidelijkheid, maar tegelijk een stevig fundament voor verdere groei in de formuleontwikkeling en de landelijke fijnmazige dekking.”

Denis van Altena is ondernemer en tevens voorzitter van het bestuur van de 1,2,3 Autoservice Vereniging: “Het samenbrengen van 1,2,3 Autoservice en James Autoservice komt op het juiste moment. Universeel onderhoud breekt door. De marktverschuivingen zijn enorm.”

Eind 2011 telt James zeventig vestigingen. In 2012 wil Alwaysbemobile met het concept doorgroeien naar minimaal honderd vestigingen. De moedermaatschappij reorganiseerde onlangs ook haar concept AH Autoschade Herstel.

[responsive-video identifier=”ATyNddkdhq4″]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.