400e Qualified Diesel Specialist benoemd

“De common-rail dieselmotor is een complex geavanceerd stukje techniek”, zegt Schouwstra. “Dankzij de juiste kennis is reparatie in eigen beheer mogelijk. Dit was ook de reden om de cursus Common-rail diesel te volgen.”

Qualified Diesel Specialist is het garageconcept dat voortvloeit uit het trainingsprogramma van Automotive Academy. Het stelt de garagist in staat om zelf diagnoses te stellen en reparaties uit te voeren aan dieselmotoren. Deelnemers kunnen gebruik maken van een aantal faciliteiten, waaronder het Test & Go ruilprogramma en een gespecialiseerde helpdesk. Tevens kunnen ze beschikken over een uitgebreid assortiment originele dieseldelen van de marktleiders Bosch, Delphi, Denso en VDO.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *