4Motive introduceert gasveren Doga

Onderdelengrossier 4Motive heeft gasveren van het merk Doga in zijn programma opgenomen. Deze producent heeft ook raammechanieken, ruitenwisserbladen en ruitenwissermotoren in het pakket. Het grootste deel van de productie wordt geleverd aan het OE-kanaal, maar 4Motive verzorgt nu in Nederland de import van gasveren.

Doga zegt de meest complete lijn gasveren in de aftermarket te voeren. 4Motive heeft de productlijn breed beschikbaar en voorziet afnemers bovendien van stockadvies. De range is vindbaar in Tecdoc en Aldoc. De gasveren staan overigens standaard ingedeeld in de rubriek ‘schokdempers’. 4Motive rekent voor dat gasveren gemiddeld om de acht jaar worden vervangen. Bij acht miljoen auto’s betekent dit een jaarlijkse vervanging van circa twee miljoen exemplaren. Verreweg het grootste deel van de verkoop wordt nog steeds gerealiseerd door het merkgebonden kanaal.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.