A-Point opent grootste Europese Audi-terminal

In Amsterdam is donderdag de grootste Europese Audi-terminal geopend. Dealerholding A-Point heeft het nieuwe pand voor 11 miljoen euro gebouwd en het bestaat uit twee verdiepingen en heeft een oppervlakte van 6.200 vierkante meter.

Het nieuwe vlaggenschip van Audi Centrum Amsterdam op de Klokkenbergweg is volgens de modernste specificaties gebouwd, is de op vijf na grootste ter wereld en heeft 28 hefbruggen. In totaal werken er 34 monteurs met gloednieuwe equipment en automatisering. A-point kocht voor zo’n 700.000 euro aan equipment.

De verkopers bij de dealerholding plannen op dit moment zo’n 85 doorgangen per dag. Daarvan komen er 60 via dagelijkse afspraken binnen en ongeveer 25 via de express-service. A-Point verhoogt haar uurtarief niet nu het vanuit de nieuwe locatie werkt.

Fotoverslag

[responsive-video identifier=”C04FyGSd8Fw”]

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *