A2SP en VDC in import- en export

A2SP en het Voertuig Documentatie Centrum (VDC) zijn een intensieve samenwerking gestart op het gebied van diensten aan de autobranche rond het importeren en exporteren van voertuigen. VDC heeft door de samenwerking de beschikking over extra voertuiginformatie die door A2SP wordt geleverd.

“Wij hebben al een tijd de wens om import- en exportdiensten aan het portfolio van A2SP toe te voegen”, aldus Jasper Steffens van A2SP. “Vanwege het specialistische karakter van deze diensten zijn wij een samenwerking aangegaan met VDC. De hoge graad van dienstverlening en de scherpe tarieven van deze organisatie passen goed bij de strategie en ambities van A2SP. Wij zullen de import- en exportdienstverlening integreren binnen onze activiteiten waardoor wij onze klanten Duitse vijfdaags kentekens & Zoll-kentekens, Oostenrijkse tijdelijke kentekens, groene kaarten, milieuvignetten en diverse BMP-restitutiepakketten kunnen leveren. VDC zal voor de logistieke afhandeling zorgen.”

VDC-directeur Michel Schaay over de nieuwe A2SP-dienst: “A2SP heeft voor ons een speciale online VDC-versie van het CVO-document ontwikkeld en er zullen in de toekomst gezamenlijk nieuwe diensten worden ontwikkeld voor de exportmarkt.”

A2SP is onlangs ook een exclusieve strategische samenwerking aangegaan met App It Up voor de ontwikkeling van mobiele dienstverlening.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *