AA-Equipment distributeur Behr/Mahle aircoservice

AA-Equipment te Helmond is  door Behr/Mahle aangesteld als distributeur en leverancier van hun aircoservicestations. Behr/Mahle is leverancier van airco- en koelsystemen.

Behr ACxpert 1000a is een volautomatisch aircoservicestation voor R134A koelmiddel en voldoet aan de strengste eisen die gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De Behr ACxpert 1000a kan worden gebruikt voor personenvoertuigen, trucks en bussen met een gescheiden airco systeem. De geïntegreerde 26 kg opslagtank maakt dit aircoservicesysteem uitermate geschikt voor grote aircosystemen maar ook aircosystemen in bij hybride voertuigen is  voor de Behr geen probleem. De Behr ACxpert 1000a is gehomologeerd door vele autofabrikanten.

R1234yf koelmiddel

Voor het nieuwe milieuvriendelijke R1234yf airco koelmiddel wordt de Mahle Arctic Pro 200yf geleverd. De machine voldoet volledig aan strenge veiligheid, milieu- en kwaliteitseisen die gesteld worden door diverse autofabrikanten en is voorzien van een printer die eenvoudig via USB is te voorzien van updates. Dit aircoserviocestation wordt standaard geleverd met een analyse-unit voor koelmiddel. AA-Equipment beschikt over service om deze producten goed te ondersteunen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *