AA-equipment importeur en distributeur Kane

Het Helmondse AA-Equipment is sinds dit jaar exclusief importeur en distributeur geworden van Kane automotive emissietesters voor de Benelux landen. De Kane 4-1 of de 5-1 emissietesters zijn MID-goedgekeurd en ook geschikt voor een APK keuring en diagnose.

Omdat deze modellen mobiel zijn en de beschikking hebben over een eigen accu, kunnen deze emissietesters ook gebruikt worden als een verlengstuk voor diagnose bij een voertuig met een verbrandingsprobleem. De Kane 4-1 is voldoende voor de APK. Wanneer een garagebedrijf belast wil gaan meten, om zo een duidelijke diagnose te kunnen stellen, dan is er de Kane 5-1 met NOX.

Of dat nog niet genoeg is vult AA-Equipment haar assortiment vanaf 2 maart 2012 ook aan met een APK2 Reader, voorzien van een EOBD-scantool. De APK-keurmeester beschikt hiermee over alle voorgeschreven EOBD-protocollen, EOBD-informatie en foutcodes met duidelijke definitie.

AA-Equipment is op 6, 7 en 8 maart ook aanwezig op Autoprofessioneel in Evenementenhal Gorinchem.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.