Aanvullende garantie voor autobranche

Bovemij Financiële Diensten en The Warranty Group ondertekenden deze week een overeenkomst om een langdurige en intensieve samenwerking te bekrachtigen. Bovemij zal hierdoor automotive bedrijven later dit jaar een vernieuwde aanvullende garantieregeling kunnen aanbieden.

De vernieuwde aanvullende garantieregeling van Bovemij biedt automotive bedrijven onder meer een beter gedifferentieerde premieregeling. Bovendien kan een grotere categorie van voertuigen, duurder en zwaarder, onder de voorwaarden vallen. Daarnaast is de online dienstverlening van Bovemij via het zogenaamde Offerte Beheer Systeem voor het automotive bedrijf verder verbeterd. Zo kan een aanvraag sneller worden geaccepteerd. Dekking geldt alleen in aansluiting op de reguliere Bovag-verzekeringen en biedt de consument extra zekerheid: geen risico op hoge, onverwachte reparatiekosten.

Remi Viellevoye, eveneens directeur Bovemij Financiële Diensten: “De marges op de verkoop van een nieuwe auto zijn laag. De werkplaats weet dat tegenwoordig niet meer goed te maken. Met producten voor klantenbinding moet de winst daarom verder worden verbeterd. Om die reden moet een autobedrijf andere producten leveren zoals bijvoorbeeld garantie en verzekeringen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.