AAS sluit zich aan bij NCR

Allround Automotive Solutions (AAS) is als eerste organisatie uit de autobranche lid geworden van NCR, het kenniscentrum en platform van en voor coöperaties.

Voor AAS vormt de coöperatieve ondernemingsvorm de kern van de onderscheidende koers die de schadeketen vaart. Bij de oprichting is daar bewust voor gekozen. “Als coöperatie bieden wij onze leden volop ruimte voor eigen ondernemerschap, zeggenschap en behoud van eigen identiteit”, zegt Nicole Spenkelink, directeur AAS. “En daar profiteren onze opdrachtgevers van.”

“Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder”, vat Spenkelink de voordelen van de coöperatieve ondernemingsvorm voor de leden samen. ”Onze leden zijn zelfstandig ondernemer maar voelen zich stuk voor stuk zeer betrokken bij AAS omdat ze ook eigenaar zijn van de coöperatie. De mix van eigen belang en gemeenschappelijk belang leidt tot een bedrijfsvoering waarin duurzame klantrelaties en oog voor de lange termijn belangrijker zijn dan korte termijn winst. Onze opdrachtgevers herkennen en waarderen dat.” Met de aansluiting bij de NCR wil Spenkelink haar coöperatie stimuleren om zich verder ontwikkelen, door over branchegrenzen heen te kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *