ABD opnieuw ‘Renault Dealer of the Year’

De Friese Renault-dealer ABD is voor het zesde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year’.

Het bedrijf was in 2019 onverslaanbaar op het gebied van klanttevredenheid in verkoop, het behalen van het beoogde marktaandeel en de verkoop van onderdelen en services. ABD kreeg 88,8 van de honderd maximaal te behalen punten. Het bedrijf heeft vestigingen in Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek. De tweede plaats in het eindklassement ging naar Renault-dealer Hans Jongerius, gevolgd door Oving.

Namens de directie van Renault ABD ontving operationeel directeur Gerry Okkema (midden) de eerste prijs uit handen van Jérôme Pannaud (General Manager Renault Benelux) en Christelle Réale (Country Operations Director Renault Netherlands).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *