ABS Den Elzen nu ook Glasgarage

ABS Den Elzen en Glasgarage hebben onlangs een samenwerkingsverband afgesloten voor haar autoschadeherstelbedrijf aan de Saturnusstraat in Den Haag. Voor de autoruitspecialist draagt de samenwerking bij aan de verdere groei van het ruim honderd vestigingen tellende netwerk.

ABS Den Elzen heeft drie vestigingen in Den Haag, Leiden en Zoetermeer. De Haagse vestiging draagt voortaan ook de naam Glasgarage Den Haag Centrum. De samenwerking met Glasgarage sterkt de ambitie van ABS Den Elzen om in de Randstad allround dienstverlener te zijn op het gebied van autoschadeherstel. Zowel ABS Den Elzen als Glasgarage zijn beide aangesloten bij Focwa.

Ook ondernemer Marco van Wingerde (Den Haag Forepark) sloot zich een paar weken geleden aan bij de formule voor autoruitherstel. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *