ABS Hoppenbrouwers koopt Wijnen Autoschade

ABS Hoppenbrouwers in Bergen op Zoom neemt Wijnen Autoschade Roosendaal over. De naam Wijnen blijft behouden, want de firma gaat verder als ABS Wijnen Autoherstel.

Directeur-eigenaar Rob Hoppenbrouwers: "We hebben er bewust voor gekozen om de bedrijfsnaam Wijnen te behouden. Het familiebedrijf bestaat dit jaar 167 jaar en is een begrip in Roosendaal. De goede naamsbekendheid en gunstige ligging van ABS Wijnen Autoherstel dragen bij aan onze ambitie om te groeien in deze regio. Door de overname is onze reparatiecapaciteit flink toegenomen. Zo kunnen we klanten in zowel Roosendaal als Bergen op Zoom nog sneller helpen. Daarnaast is ABS Wijnen nu onderdeel van de landelijke keten ABS Autoherstel. Steeds meer verzekeraars en leasemaatschappijen maken centrale afspraken met deze keten van ruim negentig gekwalificeerde schadeherstelondernemers. Ook dat is een voordeel voor onze klanten."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.