ABS kiest diagnose-apparatuur van Texa

ABS Autoherstel heeft een exclusieve overeenkomst gesloten met Explora. Zij levert aan de bij ABS aangesloten bedrijven Texa-diagnosetesters van het type Axone Pad Direct, een schokbestendige handheld tester.

Ton Hermus, operationeel directeur van ABS autoherstel: “Onze werkplaatsen voldoen aan de laatste milieu- en Arbo-eisen en zijn ingericht om de meest moderne voertuigen te kunnen herstellen. Op de door ons georganiseerde technobijeenkomst was de Texa veruit het meest populaire diagnose-apparaat onder de ruim zestig deelnemende bedrijven”.

Tijdens deze technoavond demonstreerden vijf toonaangevende leveranciers aan bedrijfsleiders en monteurs hun testers op verschillende auto’s van Duitse, Franse, Japanse en Koreaanse makelij. Een werkgroep van ABS-ondernemers heeft uiteindelijk Texa als beste bevonden. Er is een aantal ABS-bedrijven die een andere keuze hebben gemaakt dan wat is geadviseerd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.