ABS-ondernemers openen hagelcentra

ABS Autoherstel heeft in Nederland op dit moment 97 vestigingen. Drie daarvan spelen in op het recente noodweer, waarbij in korte tijd heel veel hagel is gevallen. ABS-leden Wijnen in Roosendaal, Touw in Bergen op Zoom en De Witte in Terneuzen openen ieder een hagelcentrum.

Tot het einde van dit jaar worden daar honderden auto’s met hagelschade gerepareerd. De schademeldingen in de eerste week waren bij ABS Autoherstel Hoppenbrouwers en ABS Autoherstel Touw al ruim 400 en voor ABS Autoherstel De Witte Terneuzen ruim 800.
In overleg met de klanten kunnen schades ook in Bergen op Zoom hersteld worden bij ABS Autoherstel Hoppenbrouwers Bergen op Zoom, naast de vestiging in Roosendaal het tweede ABS bedrijf van ondernemer Rob Hoppenbrouwers in deze regio.

Omdat hagelschade steeds regelmatiger lijkt voor te komen heeft ABS voor haar keten een standaard hagelcalamiteitenplan opgesteld, in combinatie met en in goed overleg met verzekeraars, leasemaatschappijen en ondernemers.

ABS Autoherstel voegde onlangs in het kader van haar programma Verrassend Duurzaam ook duurzaam vervangend vervoer toe.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *