ABS Van Leeuwen aangesloten bij Meeus

De nieuwste vestiging van ABS Autoherstel Van Leeuwen in Eindhoven is recent aangesloten bij het netwerk van Meeùs Schadeservice. Belangrijste reden voor Meeùs om de Eindhovense vestiging aan haar netwerk toe te voegen is de moderne manier van werken en de unieke locatie langs de A2.

Kjeld van Leeuwen van ABS: “Wij zijn in Eindhoven gestart vanuit onze overtuiging dat binnen ons netwerk deze gespecialiseerde vestiging van toegevoegde waarde zou zijn. Zowel voor onszelf, maar zeker ook voor onze opdrachtgevers. Nu wij merken dat de marktpartijen inderdaad erg gecharmeerd zijn van deze nieuwe werkwijze, is dat een bevestiging van ons idee. Wij zijn in april gestart en inmiddels hebben onze mensen de handen vol aan mooie opdrachten, dus het concept werkt.”

Bij ABS Autoherstel Van Leeuwen Groep werken in totaal 85 mensen. Het bedrijf heeft vestigingen in AarleRixtel, Best, Breda, Den Bosch, Eindhoven en Oisterwijk.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.