Actieplan ABS Autoherstel gepresenteerd

Tijdens de algemene ledenvergadering van ABS Autoherstel is het actieplan voor de tweede helft van 2012 gepresenteerd. De focus ligt op organisatieontwikkeling en het uitbouwen van de online vindbaarheid.

Voor directeur Wijnand Mebius was het zijn eerste officiële optreden: “Komende periode staat vooral in het teken van het doorontwikkelen van het ABS Service Center. We verleggen de aandacht van operatie naar de dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Verder gaan we op korte termijn het netwerk weer compleet maken.”
Eind mei werd bekend dat Van Leeuwen Autoherstel Groep de ABS-formule zou verlaten. Inmiddels is het bedrijf verkocht aan Care Schadeservice.

ABS gaat ook verder met het optimaliseren van de online vindbaarheid. “Dat geldt voor de overkoepelende website van ABS en voor alle onderliggende websites van ABS-bedrijven. De online activiteiten ondersteunen we met een landelijke radiocampagne”, besluit Mebius.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *