Aftersales Truck start online platform

Aftersales Truck, het nieuwe vakblad voor zware bedrijfswagens en getrokken materieel, gebruikt de tweede editie van Transport Compleet om de website te lanceren. Daarnaast zal het team achter het vakblad er aanwezig zijn om de markt te ontmoeten. Aftersales Truck is te vinden op stand 278.

Het team achter Aftersales Truck heeft de ambitie de markt te voorzien van de laatste ontwikkelingen rondom aftersales in het trucksegment en de transportwereld. Een kwartaalblad is daarvoor een goed uitgangspunt, de actuele ontwikkelingen kunnen nu echter ook online worden bijgehouden dankzij de nieuwssectie op de site en de eraan gekoppelde nieuwsbrieven. Het kwartaalblad zelf is er ook digitaal terug te vinden, zowel de meest actuele editie als de eerder verschenen uitgaven. Ten slotte is er het Aftersalespodium, waar leveranciers aan de branche de gelegenheid krijgen zich te presenteren.

Gedurende de drie dagen dat Transport Compleet de Evenementenhal in Gorinchem vult, is het team achter deze uitgave er natuurlijk te vinden. Kom kennismaken op stand 278.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *