Al 757 Turbopartners

Turbo’s Hoet heeft sinds de start in oktober 2011 van haar partnerconcept nu in totaal 757 Turbopartners aangesloten. Het turborevisiebedrijf uit Hoevelaken is nu ook gestart met een vervolgtraject.

Olaf Velthuis, algemeen directeur Turbo’s Hoet: “Wij hadden verwacht dat de vraag naar het Turbopartner-concept groot zou zijn, maar de huidige animo overtreft al onze verwachtingen. In een notendop houdt het vervolgtraject in dat wij elke partner in het land periodiek op de hoogte houden van het aantal door hem geregistreerde turbo’s en belonen wij de zeer actieve Turbopartners met leuke incentives.”

Het registreren van de turbo’s is voor het bedrijf een belangrijk onderdeel van het concept. “Direct na registratie nemen wij contact op met het garagebedrijf en bespreken wij met de monteur de aandachtspunten van de turbo, die zij op dat moment aan het monteren zijn. Door dit contactmoment, gecombineerd met de eerder gegeven training, heeft Turbo’s Hoet dusdanig veel vertrouwen in een juiste montage van de turbo dat, mocht er onverhoopt iets misgaan, wij een gratis vervangende turbo leveren aan de Turbopartner.

Met Turbopartner worden autobedrijven in staat gesteld zich als turbospecialist te kwalificeren door middel van een professionele training en het up-to-date blijven van de meest actuele informatie over turbo’s en turborevisie.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.