Alacar lanceert schade-applicatie

Alacar Den Haag heeft een applicatie voor de iPhone gelanceerd, waarmee een gebruiker de hoogte van een autoschade kan berekenen. Het programma is vanaf nu gratis te downloaden via iTunes en is de eerste uit een reeks die eigenaar Joost den Elzen van Alacar en ABS Den Elzen laat ontwikkelen voor de schadeherstelbranche.

Naast het gemakkelijk berekenen van de hoogte van de schade, maakt de applicatie het ook eenvoudig om een van de acht Alacar-vestigingen in Nederland te vinden en er een afspraak te maken.
Den Elzen komt in de komende maanden met nog twee ‘app’s’ op de markt. “Als de smartphone de klant en ons bedrijf meer gemak en efficiency kan bieden, dan gaan we dat zeker benutten.”

Alacar Den Haag maakt onderdeel uit van de Den Elzen groep. Binnen deze groep vallen drie ABS autoherstelvestigingen in Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Restyle Nederland. Op jaarbasis worden bij de Den Elzen groep circa 6.000 voertuigen hersteld.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.