Aldoc verkocht aan Duitsers

AD Benelux, tot op heden volledig eigenaar en enig aandeelhouder van Aldoc-Atezet, draagt per direct alle aandelen van de onderneming over aan het Duitse DVSE GmbH. Het complete team, de locatie en de klantenservice zullen vanuit Etten-Leur blijven opereren.

“We zijn zeer verheugd eindelijk te kunnen voldoen aan wensen uit de markt om de onafhankelijkheid van Aldoc te herstellen. Bovendien is DVSE, als marktleider op het gebied van partscatalogi en gerelateerde diensten in Europa, bij uitstek geschikt als nieuwe eigenaar van Aldoc”, zegt Henk Kromhout, algemeen directeur van AD Benelux.

Topmotive

Door de samenvoeging van de bestaande teams groeit de Topmotive Groep naar zeven Europese locaties met 144 werknemers. “Onze teams starten zo spoedig mogelijk met de uitwisseling van de nodige kennis en knowhow”, aldus Krunoslav Bagaric, lid van het bestuur en een van de nieuwe directeuren van Aldoc-Atezet. Anja Pleus, die ook deel uitmaakt van het huidige bestuur van DVSE, zal het management van Aldoc-Atezet op voltallige sterkte brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *