Alfa Romeo, Fiat en Lancia nu ook in Auda ID

Sinds 13 augustus heeft ABZ haar Auda ID, een identificatiedienst voor voertuigen, uitgebreid met veertien nieuwe modellen van de merken Alfa Romeo, Fiat en Lancia. Het aantal beschikbare merken in het platform komt hiermee op 24. Op dit moment is 79 procent van de in Audatex opgenomen modellen in Auda ID beschikbaar.

De toegevoegde modellen zijn de Alfa Romeo Mito, Alfa Romeo Giulietta en de Alfa Romeo 159. Van Fiat zijn de 500, Panda (vanaf 2007 en 2011), Punto / Grande Punto (vanaf 2007), Punto / Punto EVO (vanaf 2009), Bravo (vanaf 2007), Fiorino / Qubo (vanaf 2007), Doblo (vanaf 2010) en de Fiat Ducato (vanaf 2007) aan de ABZ-dienst toegevoegd. Lancia staat vanaf nu ook in de modellenlijst met de Ypsilon (vanaf 2007) en de Delta (vanaf 2008).
De overige gangbare modellen van deze merken worden in de komende maanden in Auda ID verwerkt.

Binnen Auda ID zijn eind vorig jaar ook de eerste drie modellen van Jaguar opgenomen. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.