Alle vestigingen PartsPoint Erkend Duurzaam

De Alliance Automotive Group Benelux laat weten dat alle 107 vestigingen van zijn grossiersnetwerk PartsPoint het duurzaamheidskeurmerk Erkend Duurzaam hebben gekregen.

Netwerkdirecteur Rob Visser van PartsPoint Benelux: “Maatschappelijk en duurzaam ondernemen is een belangrijke bedrijfswaarde voor ons. Met het team leveren wij al jaren de nodige inspanningen om het bedrijf milieuvriendelijk en energiezuinig te maken. Het certificaat Erkend Duurzaam is een mooie erkenning van deze inspanningen en een aanmoediging om nog duurzamer te worden.”

Onderdeel van het duurzaamheidsbeleid is de inzet van de elektrisch aangedreven Carver Cargo. De voertuigen worden op diverse vestigingen, in stedelijke gebieden, ingezet om onderdelen duurzaam, snel en efficiënt bij de garage te bezorgen. Voor veel panden wordt er gekeken naar de mogelijkheden voor zonnepanelen, wordt gekeken naar energieopslag in batterijen en de rol van de mensen om uitstoot te verminderen en hiermee de druk op het milieu te verlagen.

Kantoor

De Alliance Automotive Group Benelux beperkt zijn duurzaamheidsstreven niet tot de grossiersvestigingen. Ook op het hoofdkantoor wordt waarde gehecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo wordt er al jaren geen plastic meer gebruikt, heeft personeel voldoende mogelijkheden tot bewegen en heeft het pand, dankzij de inzet van windenergie, geen gasaansluiting.

Later dit jaar zullen ook de 25 Belgische Brezan-vestigingen, die binnenkort worden omgedoopt tot PartsPoint, de 6 regionale depots en het hoofdkantoor in Ede ge-audit worden worden om gecertificeerd te worden met het Erkend Duurzaam label.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3841 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *