Altac neemt Lascare Sliedrecht over

Altac uit Drachten heeft per 15 oktober Lascare Carrosserie uit Sliedrecht overgenomen. Lascare werd op 4 september nog failliet verklaard. De handelsonderneming in paint en non-paint voor de autoschadeherstelbranche breidt daarmee haar dienstverlening verder uit.

Johan Alkema, mede-eigenaar van Altac: “We nemen zowel het pand als de werknemers over. Oud-directeur Philip van Houwelingen verdwijnt daarbij zeker niet uit beeld. Wij beschouwen hem als het gezicht van Lascare. Dat willen we graag zo houden.”

Volgens mede-eigenaar Gerrit Evert Tacoma staat Lascare bekend als een innovatief bedrijf. “Het is zo’n beetje de enige specialistische partij in Nederland als het om autoschade gaat. Met de overname van Lascare kunnen wij onze klanten nu nog beter van dienst zijn”, aldus

Lascare is specialist op het gebied van las-, snij- en uitdeukapparatuur. Daarnaast verlenen ze met een eigen technische dienst de service, het onderhoud en de jaarlijkse NEN-keuringen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.