Alwaysbemobile en FBTO bieden samen diensten aan

The Alwaysbemobile Company werkt sinds kort samen met verzekeraar FBTO. Het Friese internetlabel van Achmea biedt haar klanten nu een autopolis met aanvullende diensten als gratis APK, tien procent korting op autobanden en onderhoud, een gratis XXL schoonmaakbeurt en gratis zomer- en wintercheck.

James Autoservice van Alwaysbemobile verzorgt binnen het pakket de servicebeurt voor verzekerden. Daarbij wordt ook de haal- en breng service als optie aangeboden. Profile Tyrecenter wordt ingezet als de partner voor het vervangen van de banden en schades worden naar AH Autoschadeherstel gestuurd. Achmea benadrukt dat de gegeven kortingen niet worden verrekend door middel van een hogere verzekeringspremie.

Het grote voordeel voor mobiliteitsleverancier Alwaysbemobile ligt in het feit dat men via FBTO in één keer een grote doelgroep kan bereiken.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *