Alwaysbemobile verbetert betaalfaciliteiten

The Alwaysbemobile Company is op 8 februari 2012 met de financiële intermediair Ficon een langdurige overeenkomst aangegaan voor het realiseren van nieuwe betaalfaciliteiten voor klanten. De klanten krijgen meer betaalmogelijkheden, zowel online als in de vestiging. Een voorbeeld daarvan is het gespreid kunnen betalen van facturen.

Luc van Bussel van The Alwaysbemobile Company: “In deze tijd waarin de consumentenbestedingen onder druk staan, zijn de kosten voor onderhoud en banden een aanzienlijke eenmalige kostenpost. Dankzij de samenwerking met Ficon kunnen klanten er nu voor kiezen om eenmalige grote bedragen gespreid te betalen.”

Rob van den Westen van Fico vult aan: “Consumenten die via ons gebruikmaken van de mogelijkheid om gespreid te betalen, kunnen zelf bepalen in hoeveel termijnen zij wensen terug te betalen. Tevens ontvangen zij een persoonlijk account. Zo heeft de consument altijd inzicht in de actuele status van de betaling en de bestedingsruimte die nog beschikbaar is.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *