Alwaysbemobile vier keer best bestuurd

The Alwaysbemobile Company is voor de vierde keer op rij verkozen tot één van de 72 best bestuurde middelgrote en grote bedrijven van Nederland. Daarmee behaalt de automotive onderneming ook de status van Gold Member.

Herman Roose, partner bij initiatiefnemer Deloitte en juryvoorzitter Best Managed Companies: “Ondanks de economische tegenwind laat het bedrijf prima cijfers zien. De sleutel tot dit succes is een sterke focus op innovatie, waardoor men zich goed door de crisis lijkt te slaan. Succesvolle bedrijven zijn continue bezig met de volgende stap, de toekomst. Zij passen niet alleen op de winkel maar zijn gericht bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten of markten.”

De vakjury is van mening dat juist in de komende jaren bedrijven met innovatie in hun DNA het verschil gaan maken. Deelnemende bedrijven worden in de verkiezing beoordeeld op strategie, bedrijfsvoering en resultaten.

Ook Rogam pakte dit jaar wederom de award. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *