Anwb Drivers Academy Lelystad overgenomen

ID Investments uit Schoorl, het bedrijf van de 23-jarige Indy Dontje, is de nieuwe eigenaar van de Anwb Drivers Academy in Lelystad. Het test- en trainingscentrum gaat verder onder de nieuwe naam ‘Rijvaardigheidscentrum Lelystad’. Anwb blijft het Rijvaardigheidscentrum in ieder geval tot maart 2017 gebruiken.

De 23-jarige Indy Dontje, CEO van ID Investments uit Schoorl, is naast mede-eigenaar van Kartcentrum Lelystad nu tevens de eigenaar geworden van het naastgelegen Rijvaardigheidscentrum, dat tot voorkort eigendom was van de Anwb.

“Via de Gemeente Lelystad ben ik in contact gekomen met Anwb dat het test- en trainingscentrum wilde verkopen, omdat dit niet meer in het beleid van de bond paste. Ik zag direct mogelijkheden in een overname. Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad is een unieke locatie met uiteenlopende mogelijkheden, niet alleen voor de automotive branche, maar tevens voor bedrijfsuitjes. Wij kunnen nu ook combinaties aanbieden met het naastgelegen Kartcentrum Lelystad, waar ik met mijn broer Milan Dontje en Christiaan Snoek eigenaar ben. Op deze wijze creëren we een gebied in Lelystad waar rijplezier centraal staat!”, aldus Indy Dontje.

Indy Dontje is naast ondernemer tevens autocoureur en komt momenteel uit in de Europese GT3 bij de Blancpain Endurance Series in een Mercedes AMG GT3. Onlangs reed hij nog in de 24-uurs race van de Nurburgring. Met zijn kennis van de autosport in combinatie met zijn bachelor Business Administration is het Rijvaardigheidscentrum Lelystad in goede handen.

Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad is één van de weinige plekken in Nederland waar men de eigen rijvaardigheid kan testen en verbeteren. Op het circuit kunnen onder andere slipcursussen, opfriscursussen of lessen zuinig rijden worden gevolgd. Het Rijvaardigheidscentrum Lelystad biedt tevens motorlessen en vrachtwagentrainingen aan en is een zeer geschikte locatie voor onder andere bedrijfsuitjes, introducties van nieuwe automodellen of als vergaderlocatie. Als evenementenlocatie biedt het Rijvaardigheidscentrum dan ook vele mogelijkheden, compleet met catering en een gezonde dosis adrenaline op het slipbanencomplex.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.