App mobiel voorraadbeheer Wheelerdelta

Wheelerdelta heeft een app ontwikkeld voor mobiel voorraadbeheer. Gebruikers kunnen er per smartphone actuele informatie mee oproepen en eventuele mutaties uitvoeren. De app is gratis beschikbaar voor IOS en Android.

Getoond worden belangrijke indicatoren zoals stadagen, alerts, de verkochte voorraad en andere gegevens. Per auto kunnen gebruikers inzoomen op specifieke details, zoals aantal foto’s, prijswijzigingen en het aantal keer dat een occasion is bekeken. Verder is het voor inkopers en verkoopleiders mogelijk onderweg, op een veiling of in vergadering actuele informatie te raadplegen om daarop beslissingen te baseren.

Auto’s die direct aandacht nodig hebben kunnen vanuit de app worden bijgewerkt. Voorraad die nog niet online staat is op afstand te publiceren. Ook opties aanpassen, een foto, prijs of opmerking toevoegen kan per app. Wijzigingen – ook ‘verkocht’- stromen automatisch door naar alle websites waar het voertuig staat geadverteerd.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.