Arval en Kwik-Fit starten met ESA

Leasemaatschappij Arval en Kwik-Fit Glas hebben deze week ESA Ruitherstel van ABZ in gebruik genomen voor de administratieve afwikkeling van autoruitschade. Het systeem Elektronische Schade Afhandeling (ESA) ondersteunt het gehele schadeproces, van melding tot en met de factuur en levert leasemaatschappijen kostenvoordelen op.

Recent heeft ABZ het systeem geschikt gemaakt voor de afhandeling van autoruitschade onder de naam ESA Ruitherstel. Leasemaatschappijen die al met ESA werken, kunnen het bestaande pakket eenvoudig uitbreiden naar ESA Ruitherstel.
Arval heeft de samenwerking gezocht met haar partner Kwik-Fit Glas, die vervolgens de koppeling met ESA Ruitherstel in haar systeem geïntegreerd heeft. Kwik-Fit is de eerste ruitschadehersteller die gebruikmaakt van ESA.

Pieter Bikker, verkoopdirecteur wagenparken bij Kwik-Fit: “Ruitschade komt vaak voor bij onze klanten, maar de schadelast per dossier is relatief beperkt. Daarom is een snelle en efficiënte administratieve afwikkeling van groot belang. Deze ontwikkeling past dus uitstekend in ons doel de totale kosten voor onze klanten te verlagen.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *