Vanwege de aanhoudende populariteit van zwart en wit als autokleuren heeft Dupont Refinish zijn VOS-conforme surfacers verbeterd. De surfacers 1051R en 1057R, respectievelijk in wit en zwart, kunnen in diverse verhoudingen gemengd worden om vijf extra grijstinten te krijgen.

Dirk Weymiens, hoofd technische en productondersteuning van Dupont: “We zagen een gat in de markt en hebben snel gehandeld om het te vullen. Met deze surfacers hebben onze autoschadebedrijven nu alle zeven grijstinten tot hun beschikking. En net als alle andere producten van Dupont Refinish zullen ze zeker bijdragen tot een hogere productiviteit in het autoschadebedrijf.”

Deze zeven tinten vormen het Value Shade-concept van Dupont, waarbij elke aflakkleur met een van de tinten gecombineerd wordt om voor een optimale dekking te zorgen en het lakverbruik te verlagen. De surfacers 1051R en 1057R zijn allebei tweecomponenten high-solids surfacers, die op twee manieren aangebracht kunnen worden. Dit kan zijn als maxifiller en als te schuren surfacer. Ze zijn al na één uur luchtdroging te schuren.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties