Arval kiest voor Care Autoschade

Care Autoschade heeft de tender van leasemaatschappij Arval gegund gekregen. Het betreft een contract voor een periode van drie jaar. Inmiddels zijn de eerste auto’s van Arval al op de vestigingen binnengekomen.

“Wij zijn er trots op dat we deze tender hebben gewonnen. De keuze van Arval voor Care Autoschade is een combinatie van professionaliteit, trendsettend op het gebied van innovatie en kostenbesparende reparatietechnieken en vestigingen in volledig eigendom. Hierdoor is het mogelijk de kwaliteit van processen en de feitelijke dienstverlening te borgen en naadloos aan te laten sluiten op de wensen van Arval’’, aldus Marja Versleijen, commercieel directeur van Care Autoschade.

Matthijs Wouters, directeur operations bij leasemaatschappij Arval: “Arval streeft naar tevreden berijders. Daarvoor zijn partners die meedenken van groot belang. In ons onderzoek constateerden wij dat Care een goede invulling geeft aan verhoogde berijdertevredenheid. Zo is afgesproken dat het niet meer nodig is om, voordat de schade hersteld wordt, de auto te laten schouwen. Ook maakten wij afspraken over nieuw te ontwikkelen services als het online volgen van de status van het herstel en ‘one night’ schadeherstel.”

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.