Arval: Twintig procent minder uitstoot

De gemiddelde CO2-uitstoot van de door Arval ingezette lease-auto’s lag in de maand mei op 120 gram per kilometer. Arval is hiermee hard op weg om de doelstelling over heel 2012 te halen van gemiddelde 120 gram per kilometer.

Jeff Bolders, algemeen directeur van Arval: “In twee jaar tijd is de gemiddelde CO2-uitstoot met twintig gram per kilometer gedaald. Het laat zien dat de bewustwording bij zowel klanten als berijders stijgt. Om onze doelstelling kracht bij te zetten, stellen wij een minder milieubelastende autoregeling voor, informeren de berijder over zijn brandstofverbruik en helpen hem tenslotte bij de keuze voor een milieuvriendelijke auto.

In 2010 tekende Arval het contract van de Gold Fleet van Cleaner Car Contracts, een initiatief van Stichting Natuur en Milieu. Het voornaamste doel daarvan is om meer zuinige auto’s op de Europese wegen te krijgen. Ruim zeventig leasemaatschappijen en fleetowners tekenden een overeenkomst.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.