Arval wederom meest gewaardeerd

Uit onderzoek blijkt dat leasemaatschappij Arval voor het tiende opeenvolgende jaar door haar klanten het best wordt gewaardeerd. De waardering van Arval door haar klanten is uitgekomen op een 8,1. De top-3 bestaat verder uit ALD Automotive en Multilease, beide met een waardering van 7,9.

Direct achter de top-3 scharen zich de drie grootste leasemaatschappijen van Nederland. Alphabet kan de stijging van de waardering van haar klanten in 2013 (7,8) niet vasthouden en valt iets terug naar een 7,6. Athlon Car Lease en Leaseplan scoren lager en worden beide met een 7,5 beoordeeld.

Conclusr Research heeft in de periode 2013 tot 2015 meer dan 2.000 wagenparkbeheerders die klant zijn van de 17 grootste leasemaatschappijen, bevraagd over hun tevredenheid met hun leasemaatschappij.

Klanten van de Nederlandse leasemaatschappijen zijn over het algemeen erg loyaal aan hun huidige maatschappij. De resultaten van de benchmarkanalyse leasemaatschappijen 2013 – 2015 tonen de volgende top-3 leasemaatschappijen die over een bovengemiddeld trouwe klantgroep beschikken: Arval, Multilease en ALD Automotive.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.