Athlon en Mivar maken samen Mi Check-Request

Mivar Group heeft samen met Athlon het systeem Mi Check-Request ontwikkeld. Hiermee optimaliseren beiden partijen het aanvraagproces van reparatie en onderhoud. Het systeem draait naast de bestaande Athlon-systemen.

Met Mi Check-Request is de ROB-afdeling in staat om effectief onderhoudsinformatie van haar voertuigen te raadplegen. Dit gebeurt op basis van de op originele fabrieksdata gebaseerde database van Tec RMI.

Emiel van Onzenoort, directeur zakelijke ondersteuning bij Athlon: “Wij zijn op zoek gegaan naar partijen in de markt die met systemen en data ons kunnen ondersteunen in het optimalisatieproces van onze ROB-afdeling. Met Mi Check-Request hebben onze medewerkers de beschikking over alle benodigde technische informatie van alle gangbare voertuigmerken.”

Chris Kimman, directeur Mivar Group: “De beschikking over de juiste data, in combinatie met de juiste systemen, wordt steeds crucialer. Mi Check-Request is een mooi voorbeeld waarbij data, techniek en behoefte bij elkaar zijn gebracht in één systeem.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *